Deltagarrekord på If SO tour!!

Den 16/3 spelades If SO-tour hos oss som är en tävling för mini, midi & maxispelare. En börja tävla-tävling där det finns domare på varje match och där alla spelare är vinnare.

HTK slog rekord med 20 minispelare som tillsammans spelare 50 matcher! Alla gjorde kanonfina matcher där publiken fick se spännande bolldueller och en hel del serve-ess från våra otroligt duktiga minisar. Midi och maxispelarna bjöd även dom på en hel del riktigt välspelade och spännande matcher. Stort tack för alla spelare, föräldrar och domare som gjorde dagen till en riktig kanondag!

mini163

Share
Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

If SO 16/3

Välkommen till Hudiksvalls TK’s if SO tour 16/3

Mini Samling 08.30-ca 11.00

Ida Willhelmsson

Sixten Karlsson

Arvid Alenius

Irma Björk

Vilmer Midell

Jesper Lärka Wiberg

Alfred Brolén

Emmy Kuhne

Ludvig Kuhne

Filip Zetterberg

Thindra Leinonen

Victor Nordlander

Elsa Davidsson

Ronja Hagberg

Ida Bohman

Maya Aptowitzer

Carl Rösth

Walter Julin

Yara Khalil

Angi Tila

Henrik Wiksten

 

Midi Samling 10.30-ca 13.30

Agnes Björk

August Brolén

Viktor Lindström

Nikki Falk

 

Maxi Samling 10.30-ca 13.30

William Lärka Wiberg

Hugo Wiksten

Anna Kamél

Anton Stockhaus

Share
Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Kanonhelg för Hudikspelarna!

asianptkopen

På bilden Asia Chaabi vinnare FS14 Näsbypark Open.

I helgen har många av hudikspelarna varit ute på tävlingar, 12åriga Asia Chaabi spelat Näsbypark Open i Stockholm och det gick riktigt bra. Tävlingen är en av dom större tävlingarna där många av dom riktigt duktiga spelarna är med.

Asia spelade i flicksingel 14 och var oseedad i tävlingen men lyckades gå hela vägen fram till final där hon slog ut förstaseedade och ett år äldre Sonja Zhou Wahlgren Solna TK. Vägen till final var fylld av många kämparmatcher där Asia inte riktigt fick spelet att stämma till 100% men med en otrolig vilja och inställning så lyckades hon ändå vinna även dom tuffare matcherna. Bland annat i första matchen mot Alexzandra Hörling Södertälje-Pershagen TK där Asia tog hem första set enkelt men fick kämpa sig till andra set 6-3 7-5, andra omgången blev en lättare match där Asia spelade väldigt bollsnålt och spelade ut andraseedade Celine Bergström Väsby TK med 6-3 6-1. Kvartfinalen mot hårdslående Julia Lövqvist Uppsala TK, gick Asia in och styrde helt och lät motståndaren aldrig riktigt komma in i matchen 6-1 6-0.

Semifinalen mot Alicia Wahlberg tyckte Asia själv var sin bästa match då hon fick riktigt kämpa för att vinna varje poäng. Alicia spelade otroligt säkert och defensivt spel och lyckades därmed dämpa Asias hårda slag mot hörnen med höga bollar tillbaka mot baslinjen. Första set gick till Alicia och en lite besviken men bestämd Asia började andra set med att placera bollen bättre och samtidigt lägga mer tryck i slagen.

Taktiken fungerade och Asia tog andra set 6-4 och avgörande set med 6-3.

Finalen ställdes Asia mot Solnas Sonja Zhou Wahlgren och där var Asia aldrig riktigt hotad utan styrde matchen fint till segersiffrorna 6-3 6-4 och en nöjd Asia tog emot presentkort, pokal och applåder.

 

Samtidigt spelades Söderhamn Open där fler av hudikjuniorerna var med, bäst där gick det för Erik Boström och Ebba Rosdahl Skoglund som ställde upp i pojksingel 10 resp flicksingel 12 och båda kom på 3:e plats och spelade många riktigt bra matcher.

Med i Söderhamn var även Miliam Rünell, Gustav Bergshem och Valter Bergman.

 

Tränare Anna Nyman säger om helgen ”Asia gjorde en kanonhelg om man tänker på att hon inte riktigt fick spelet att stämma i början av tävlingen, hon kämpade sig till varje poäng då och visade verkligen att hon har viljan, i dom första matcherna och i allra mest semifinalen mot Alicia var det viljan och inställning att aldrig ge upp som avgjorde matchen. Otroligt roligt med fina resultat även i en sån här tuff tävling. Riktigt kul också att det gick bra för Erik och Ebba i Söderhamn, Erik som inte tävlat så mycket än men är en riktig bollkille som har framtiden för sig och Ebba som har utvecklats i raketfart senaste veckorna.”

Share
Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Viktig information från Hudiksvalls Tennisklubb

Alkohol, tobak och snus, m.m. på HTK-Hallen

Härmed skulle styrelsen vilja understryka att det inte är tillåtet att dricka alkohol eller använda snus och dylikt på plats vid HTK-Hallen. Vi är tacksamma om alla medlemmar/spelare kan beakta detta framöver.

 

Särskilda soptunnor för plast och pant

Vi skulle vilja uppmärksamma alla att vi har nu ställt särskilda soptunnor för pant och plast bredvid bana 1. För allas trevnad, var god och kontrollera att ni lämnar rätt typ av avfall i rätt tunna.

 

Städning på HTK-Hallen

Under våren 2014 kommer föräldrar till elever i tennisskolan att städa hallen, precis som vi gjorde under hösten 2013. Hallen kommer att städas 2 gånger i veckan, på måndagar och torsdagar. Städningen fungerade bra under hösten och vi skulle vilja rikta ett stort tack till alla som bidrog till detta.

Vi är tacksamma om alla som spelar på hallen kan ha detta i åtanke och hjälpa oss hålla hallen ren och fin under 2014!

Share
Posted in Nyheter | Kommentering avstängd

Halvårskort för er som vill spela ofta!!!

Nytt för vårterminen erbjuder HTK ett halvårskort som gäller ända fram tills den 30 juni. Endast 1600,00 för hela sex månader för våra medlemmar. Man får boka när som helst då det finns en ledig tid (fullständiga bestämmelse finns på www.hudiktennis.se)

Stora besparingar för er som spelar ofta, och hela juni månad ingår för spel utomhus. Motsvarar ca. 14 vanliga bokningar.

För att lösa halvårskort, KLICKA HÄR. Halvårskort kan bokas enkelt online via MATCHi.

Share
Posted in Nyheter | Kommentering avstängd